Cor de Marina

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici Seccions Geneologia

Geneologia

tornar Correu electrònic Imprimeix

Qui som?

Els membres de grup de geneologia de Badalona (GGB) som persones afeccionades a la investigació dels nostres arbres genealògics. Som persones a les quals ens va bé trobar-nos al Cor de Marina un cop al mes. Tot i que genealogicament no depenem de ningú, hi ha bastants membres que som socis també de la Societat Catalana de Genealogia, Heràldica i Sigil·lografia.

Que fem?

Les nostres trobades són cada segon dilluns de mes a les 7 de la tarda. Tot i que només ens trobem una tarda al mes, sovint contactem entre nosaltres durant la resta de dies per posar-nos en comú les troballes que anem fent o aclarir algun dubte en les nostres investigacions. El Cor de Marina és el nostre punt comú de trobada, ja que probablement les investigacions ens porten lluny de Badalona però és aqui on ens trobem, per proximitat al nostre domicili, o al treball, o per ser un grup de genealogia més proper, o per tenir avantpassats badalonins - dels que hem investigat força - o bé potser cap d'aquests aspectes però t'hi trobes bé amb nosaltres.

Que pretenem?

Pretenem passar una estona agradable amb persones amb les que compartim una mateixa afecció en una entitat que ens ha acollit amb els braços oberts.

Vols participar-hi?

Pots passar pel Cor de Marina cada segon dilluns de mes a les 7 de la tarda, durant les nostres trobades, on ens podras coneixer i compartir una estona amb nosaltres. Si et cal, et guiarem en la teva investigació genealògica. Trobaràs persones amb les que compartiràs aquesta afecció que aparentment sembla molt individual.

La quota?

No tenim cap quota apart de la del Cor de Marina, com a socis de l'entitat que som, si es va venint amb assiduïtat.

 

Agenda

Septembre 2017
Dl Dm Dme Dj Dv Ds Du
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Activitats

Sense activitats

Butlletí Cor de Marina

Subscrigui's al nostre butlletí:

Recomana la nostra web

AddThis Social Bookmark Button